Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

3e prik tegen corona voor specifieke groep patiënten

Bij sommige patiënten met een ernstige afweerstoornis blijkt dat zij na de eerste twee vaccinaties niet optimaal beschermd zijn tegen corona. Zij krijgen daarom op advies van het RIVM en de Gezondheidsraad een extra prik aangeboden, als onderdeel van het huidige vaccinatieprogramma. Behoort u tot deze doelgroep? En bent u onder behandeling van één van onze specialisten? Dan ontvangt u de uitnodiging voor deze 3e prik in de week van 11 oktober.

Uitnodiging via het Maastricht UMC+, prik via de GGD

De overheid heeft een schema gemaakt wanneer elk ziekenhuis de uitnodigingen mag versturen. Met deze uitnodiging kunt u een afspraak maken bij de GGD voor uw 3e vaccinatie. Dit schema zorgt ervoor dat niet iedereen tegelijk het callcenter van de GGD gaat bellen. Bent u bij meerdere ziekenhuizen onder behandeling? Dan is het mogelijk dat u meerdere uitnodigingen zult ontvangen. Dit is helaas niet te voorkomen. 
Heeft u al een uitnodiging en een afspraak gepland voor een 3e vaccinatie? Dan bewaart u de eerste uitnodiging en mag u de laatst ontvangen brief weggooien.

Meer informatie over de 3e prik voor patiënten met een ernstige afweerstoornis leest u via de website van het RIVM.

Coronavirus
Sluit de enquête