Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Aantal poliklinieken telefonisch moeilijker bereikbaar

Helaas zijn een aantal van onze poliklinieken op dit moment vanaf 13.00 uur telefonisch gesloten. Dit heeft te maken met de achterstanden die we hebben opgelopen door de Corona-crisis en het toegenomen ziekteverzuim bij ons eigen personeel. Dat is voor u vervelend en dat vinden wij zelf ook oprecht vervelend. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.  Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden als u ons telefonisch niet kunt bereiken.

 • U kunt dit zien in Mijn MUMC+ . U logt in met DigiD en dan ziet u uw actuele afspraken.

   

 • Dan kunt u de volgende dag terugbellen tussen 8.30 en 13.00 uur.

  Is de afspraak al snel?  Stuur dan een mail  naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw  afspraak. U vindt het mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl.
  Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

   

 • Als u niks van ons hoort gaat uw afspraak gewoon door. U hoeft niets te doen.
   

 • U kunt de volgende dag terugbellen tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw  afspraak. U vindt dit mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

 • U kunt de actuele afspraken misschien inzien in Mijn MUMC+, samen met deze persoon of als u gemachtigd bent. Hiervoor zijn namelijk de DigiD-gegevens van deze persoon nodig. Lukt dit niet? Bel dan de volgende dag terug tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met  de naam, geboortedatum en info over de afspraak van uw kind, ouder of andere persoon waar u voor zorgt. U vindt het mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

 • U kunt het beste het telefoonkeuzemenu voor patiënten afluisteren en kiezen voor optie 2.  U wordt dan doorverbonden met het spoednummer. U kunt ook altijd contact opnemen met uw huisarts.

  Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Kijk op mumc.nl of mogelijk het antwoord vindt in onze algemene informatie.
  Lukt dit niet?  Bel dan de volgende dag terug d tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw afspraak. U vindt dit mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

Sluit de enquête