Informatiemarkt op Dag van de Digitale Zorg

donderdag 1 juni
Op 1 juni is het de Dag van de Digitale Zorg. Het Maastricht UMC+ organiseert dan een kleine informatiemarkt in de Serrehal (op niveau 1). U kunt van 10.00 tot 14.00 uur terecht bij een aantal kraampjes.

Hier krijgt u meer informatie en uitleg over bijvoorbeeld:

  • Eenvoudig en veilig appen en beeldbellen met uw arts via BeterDichtbij
  • Uw medische gegevens digitaal bekijken via MijnMUMC+
  • Uw gezondheidssituatie in de gaten houden met Sanacoach Hartfalen
  • Waar u terecht kunt als u extra hulp nodig heeft bij de mogelijkheden van Digitale Zorg

Hulp bij Digitale Zorg
Kunt u niet op 1 juni, maar heeft u wel een vraag over Digitale Zorg of hulp nodig bij één van de toepassingen? Onze medewerkers helpen u graag! U kunt hiervoor persoonlijk langsgaan bij onze Patiëntenservice in de Serrehal. Zij zijn open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt ook bellen, tel. 043 – 387 4567 (van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur) of mailen: patientenservice@mumc.nl.

Digitale ontwikkelingen MUMC+
Steeds vaker leveren ziekenhuizen zorg op afstand. Ook binnen MUMC+ werken we hard aan Digitale Zorg. Hierbij streven we altijd naar de best passende zorg. Thuis als het kan, en in het ziekenhuis als dat nodig is. Met nieuwe digitale mogelijkheden, willen we mensen ontzorgen en zoveel mogelijk eigen regie geven over hun eigen gezondheid. Digitale hulpmiddelen helpen patiënten ook om optimaal gezond te worden of fit te blijven. Meer informatie over onze ambities leest u op mumc.nl/digitalezorg.

Sluit de enquête