29 september 2018

Loop met je dokter 2018

Op zaterdag 29 september vindt de 10de editie van Loop met je dokter plaats.

Wat is loop met je dokter?

In Limburg wordt nog steeds een groot aantal mensen getroffen door hart- en vaatziekten. Door mee te lopen met Loop met je dokter steunt u de strijd tegen hart- en vaatziekten. De opbrengst van dit evenement gaat naar een aantal hele mooie projecten:

Voor wie is de wandeltocht?

Voor iedereen! Er lopen hartpatiënten en artsen mee van het Maastricht UMC+, Zuyderland en huisartsen uit de regio, maar ook familieleden en vrienden.

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan via de website van loop met je dokter.

Alleen doneren?

U kunt er ook voor kiezen om niet mee te lopen maar wél een bijdrage te leveren aan een van de deelnemende projecten. Dit kan d.m.v. het kopen van loten, waar u verschillende prijzen mee kunt winnen.

Kinderen

Ook voor kinderen is Loop met je dokter een leuk evenement. Speciaal voor hen zijn er leuke kinderactiviteiten. En natuurlijk kunnen kinderen ook meewandelen. Kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee.

Deelname aan Loop met je dokter is uiteraard ook geschikt voor hartpatiënten en mensen die al wat ouder zijn. Het vraagt namelijk geen extreme inspanning. Het is altijd wel belangrijk dat hartpatiënten bij hun cardiologen navragen of deelname verantwoord is.”
Ton Gorgels

Ton Gorgels