Navenant Asperge Rally

11 mei 2024

Een zonnige zaterdag in het zuiden; de Navenant Aspergerally vindt weer plaats! We nodigen u uit om zaterdag 11 mei 2024 aan de start van Limburgs mooiste rally te verschijnen. Ook dit jaar wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor twee goede doelen, zijnde Alzheimeronderzoekfonds Limburg en Kankeronderzoekfonds Limburg.

De rally start bij Landgoed Frymerson in Sint Odilienberg. De route, samengesteld door René Smeets, een bekende naam in de rallywereld, voert u vervolgens langs verschillende stops met grote verscheidenheid. De asperges zullen uiteraard niet ontbreken op deze dag! De route eindigt bij La Butte Aux Bois in Lanaken, waar u kunt genieten van een compleet verzorgde avond. Deze avond zullen wij ook enkele items veilen voor Health Foundation Limburg. We nodigen u van harte uit om deel te nemen en voor de winst te gaan.

Wenst u met ons mee te gaan op culinaire reis én geld in te zamelen voor de goede doelen? Schrijf u dan nu in via deze link of email naar info@navenant.nl. Het is ook mogelijk om alleen aan de dinnershow deel te nemen.

De kosten voor deelname: € 250,- p.p.
 

Sluit de enquête