Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Ontmoet elkaar bij Longpunt Maastricht

Maandag 9 maart 2020

Maandag 9 maart 2020 bij Longpunt Maastricht: Informatiemiddag Wat kan Buteyko en yoga voor longpatiënten betekenen?

Maandag 9 maart 2020 bij Longpunt Maastricht: Informatiemiddag Wat kan Buteyko en yoga voor longpatiënten betekenen?

Door Jan van Zuijlen, specialist ademhalingstechniek Buteyko Leuldal.

Iedereen is van harte welkom bij ons volgende longpunt van 2020. Ademhalen hoe kan dat beter bij kortademigheid en longziekten? Jan van Zuijlen komt hierover vertellen en samen kunnen we hiermee oefenen.

Locatie

Longpunt vindt elke tweede maandag van de maand plaats, van 13.30 tot 15.30 uur in Trefcenter Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4, Maastricht. De zaal is open vanaf 13.15 uur.

Lokale samenwerking binnen Longpunt Maastricht

Vrijwilligers van het Longfonds werken lokaal samen met patiënten en zorgverleners. Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

Van harte welkom

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via maastricht@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.limburg.longfonds.nl voor het nieuwe jaarprogramma van Longpunt. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Sluit de enquête