Maandag 17 september 2018 14:00u

Opening expositie 'Het Geraamte van Mijn Geest’

Vrijdag 21 september a.s. is het Wereld Alzheimer Dag. In de week rondom deze dag wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan dementie. Daarom nodigen Inge Snijders en Alzheimeronderzoekfonds Limburg u van harte uit voor de opening van de foto expositie ‘Het Geraamte van Mijn Geest’ in de ontvangsthal van het Maastricht UMC+ op maandag 17 september a.s. om 14.00 uur.

De expositie ‘Het Geraamte van Mijn Geest’ toont verschillende portretten van personen die geconfronteerd zijn met de ziekte van Alzheimer. De expositie zal ingeleid worden door prof. Marjolein de Vugt, professor psychosociale innovaties bij dementie en hoofd van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+.

Inge Snijders is een Limburgse documentairemaker en fotograaf. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de RITCS in Brussel. Ze heeft voor verschillende productiehuizen gewerkt. Onlangs is zij haar eigen productiehuis Healing Stories gestart. Voordat ze in de creatieve sector werkte, studeerde zij Geneeskunde.

De tentoonstelling is vanaf maandag 17 t/m maandag 1 oktober 2018 te zien in de hal van het Maastricht UMC+ te zien. Iedereen is van harte welkom.

Het bezoekersadres van het ziekenhuis is P. Debyelaan 25 in Maastricht. Parkeren kan in de in de nabijgelegen parkeergarage van het ziekenhuis.