Refereeravond (online)

13 juni 2024
Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor de volgende refereeravond die zal plaatsvinden op donderdag 13 juni 2024 om 20.00 uur bij Buitenplaats Vaeshartelt.

Thema: “Value-Based Health Care in de Hoofd-Hals Oncologie”

Spreker: Dr. Jan-Jaap Hendrickx, KNO-arts, hoofd-halschirurg Amsterdam UMC

Als zorgprofessionals streven we er voortdurend naar om de kwaliteit en doelmatigheid van onze zorg te verbeteren, en Value-Based Health Care biedt hiervoor een krachtig raamwerk.

In zijn presentatie zal Jan-Jaap verkennen hoe we de principes van Value-Based Health Care kunnen toepassen op de complexe wereld van de Nederlandse hoofd-hals oncologiezorg. Daarnaast zal hij ingaan op de definities van waarde voor de patiënt, de optimalisatie van zorgprocessen, het belang van patiënten betrokkenheid en de bevordering van samenwerking tussen zorgverleners.

Deze presentatie biedt een waardevolle gelegenheid om inzicht te krijgen in hoe we gezamenlijk de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren en tegelijkertijd de kosten kunnen beheersen. Jan-Jaap kijkt ernaar uit om onze ideeën en ervaringen te delen en samen te werken aan het optimaliseren van de zorg voor onze patiënten.

logo kno

Een van de AIOS KNO MUMC+ zal een casus presentatie geven.

De avond wordt afgesloten met een  discussie en er zijn geen pauzes..

Programma:

  • 20.00u-22.00u:           Buitenplaats Vaeshartelt in zaal 10,11,12 Geen pauzes!

U kunt zich aanmelden via de link: https://forms.office.com/e/DYJa66KnTa

Met vriendelijke groet, 

Dr. S. van Weert  

KNO-arts, hoofd-halschirurg

Sluit de enquête