Agenda | Zaterdag 23 september

Start van het epilepsiecafé Maastricht-Heuvelland

EpilepsiecafeOp zaterdag 23 september wordt het tweede epilepsiecafé in het zuiden van Nederland geopend. Om 14.00 u. gaan de deuren van het zaaltje bij café de Zwaluw open. De bijeenkomst is van 14.30 u – 16.30 u.
Adres: Rijksweg 2,
6247 AH Gronsveld.
Het is de tweede in de provincie Limburg.

Door heel het land worden onder auspiciën van de Epilepsie Vereniging Nederland epilepsiecafés georganiseerd. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan centraal. Kortom: heeft u vragen over epilepsie of wil u gewoon eens in contact komen met lotgenoten: u bent van harte welkom! Afhankelijk van het thema en bezoekers zullen er deskundigen aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden.

Mensen met epilepsie (oud en jong), partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, professionals en vrienden zijn van harte welkom. Kortom: heeft u vragen over epilepsie of wilt u gewoon eens in contact komen met lotgenoten: u bent van harte welkom. Afhankelijk van het thema en bezoekers zullen er deskundigen aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden.

Deze editie van het epilepsiecafé met de naam Maastricht-Heuvelland in Zuid-Nederland en met name de provincie Limburg zal worden geopend door een afgevaardigde van de gemeente Eijsden-Margraten.  Mevrouw J. Nelissen van het Maastricht UMC+ is als epilepsieverpleegkundige dagelijks in contact met mensen met epilepsie en hun gezinsleden en zal een inleiding houden. Daarna verdelen de mensen zich onder elkaar en gaan praten over de dagelijkse beslommeringen in het gezin van mensen met epilepsie.

Openbaar vervoer: lijn 57 vanaf station Maastricht elk uur stopt voor de deur. Met de auto via de A2 afrit 56, dan naar links bij ronde rechts en dan kunt u al parkeren aan de linkerzijde van de weg. Uw bestemming ligt aan de rechterhand.

Nadere informatie en/of aanmelding bij Henk Marell 06 – 2823 3861 met vermelding van naam, adres, telefoonnummers en aantal deelnemers uiterlijk 19 september 2017 of per e-mail bij zuidoost@epilepsievereniging.nl