Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

December 2020

Bestel nu alvast uw tickets voor het Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer in december 2019. Een uniek optreden met deze populaire Maastrichtse zangeressen.

Mis het niet! Het Teeke zingen met Beppie Kraft, Angelina Meijer en Jan Janssen in december a.s. vanaf 19 uur. Bestel nu alvast uw tickets voor het Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer in december 2020. Een uniek optreden met deze populaire Maastrichtse zangeressen. Jan Janssen, bekende verhalenverteller uit Maastricht, vertelt op zijn eigen humoristische wijze een fraai Limburgs kerstverhaal. Teeke Zingen is in het prachtige Grand Cafe Maastricht Soiron aan het Vrijthof.

Een ticket is € 19,75 per persoon. De gehele opbrengst van dit benefietconcert gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg voor dementieonderzoek in het Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg, voor Limburgers.

Kaarten kunt u reserveren door een mail te sturen naar Paula Snijders van Alzheimeronderzoekfonds Limburg: Het e-mail adres is: p.snijders@hfl.nl. Vermeld dan wel graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en het aantal kaarten. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is (043) 4077 361. 

We verheugen ons op uw komst!

 

Sluit de enquête