Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

De Vaccinatie Twijfeltelefoon wordt landelijke telefoonlijn

De Vaccinatie Twijfeltelefoon wordt een landelijke telefoonlijn. Per 13 december 2021 kan iedereen met persoonlijke vragen over vaccinatie terecht op 088-7555777

De Vaccinatie Twijfeltelefoon schaalt wegens het enorme succes op en wordt een landelijke telefoonlijn. De universitaire ziekenhuizen in Utrecht, Amsterdam, Maastricht en Nijmegen slaan de handen ineen en sluiten zich aan bij  het initiatief van het Erasmus MC.

De lijn zal vanaf maandag 13 december iedere werkdag van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar zijn. Omdat de lijn nu een landelijke telefoonlijn wordt, is er een nieuw nummer in het leven geroepen: 088-7555777

Daarnaast krijgt de Twijfeltelefoon een eigen website (www.twijfeltelefoon.nl) waar informatie en antwoorden staan op de meest gestelde vragen over de coronavaccins.

De meeste mensen die zich niet laten vaccineren, hebben vragen over de veiligheid van het vaccin in relatie tot hun persoonlijke gezondheid of aandoening. Het gaat bijvoorbeeld om vrouwen die zwanger zijn, mensen met een auto-immuunziekte of mensen met ernstige allergieën.

De Vaccinatie Twijfeltelefoon is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over het coronavaccin en graag medisch advies wil hebben.

Sluit de enquête