Maastricht UMC+ wint Randstad Award

Maastricht UMC+ is de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland in de non-profit sector. Dat blijkt uit het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research onder ruim 11.000 Nederlanders van 18 tot 67 jaar. Wij winnen daarmee de Randstad Award voor non-profit. 

In het onderzoek kiezen respondenten uit de 150 grootste Nederlandse organisaties de aantrekkelijkste werkgevers. Er is een categorie profit en non-profit. Nog altijd zijn salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden de belangrijkste factoren bij het vinden van nieuwe werknemers. Een prettige werksfeer en een goede balans tussen werk en privéleven worden hoog gewaardeerd door zowel nieuwe als bestaande werknemers.

Lid Raad van Bestuur Geraline Leusink bij de overhandiging van de award: ''een geweldige erkenning voor onze organisatie! De uitermate goed scorende items over interessant werk en zeer goede reputatie hebben we aan al onze 8.500 collega’s te danken. Dat maakt ons dan ook bijzonder trots. Een universitair medisch centrum is een dynamische, inspirerende en innovatieve omgeving waar wetenschappelijk onderzoek, academisch onderwijs en de beste zorg met elkaar worden verknoopt. Iedere dag werken onze medewerkers vanuit die grondslag met hart en ziel aan de gezondheidszorg van vandaag en morgen. De waardering over baanzekerheid onderschrijft daarnaast dat we een stabiele werkgever zijn. Door telkens te laten zien hoe mooi, interessant en betekenisvol ons werk is, willen we nieuw talent aantrekken en behouden. Het belangrijkste kapitaal zijn immers onze professionals. Met de waardering van de Randstad Award bouwen we daar met nog meer energie op door."

Geraline Leusink met Randstad Award

Foto: Geraline Leusink (lid Raad van Bestuur) met de Randstad Award

Sluit de enquête