Nieuws | 23 mei 2016

Monique Mullens genomineerd voor Koffietijd-award

Monique Mullens, research-verpleegkundige van de afdeling Nefrologie, is genomineerd voor de Koffietijd-award van het gelijknamige televisieprogramma van RTL (dagelijks tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL4 te zien).

De nominatie heeft ze niet alleen te danken aan haar voortreffelijke werk in het Maastricht UMC+, maar ook aan het vrijwilligerswerk dat zij doet. Monique is in haar vrije tijd actief voor de harmonie en de carnavalsvereniging in haar woonplaats Beek. Ook neemt Monique elk jaar in september een week verlof op om samen met een grote groep ouderen naar bedevaartsoord Lourdes af te reizen. Ze doet dat al zeventien jaar! Tot slot is Monique sinds de oprichting voorzitter van de oudercommissie van Kinderopvang út Buurke in Kelmond (gemeente Beek).

Onlangs werd Monique door een filmploeg van het programma Koffietijd verrast tijdens haar werk. Die beelden zijn inmiddels uitgezonden en terug te zien via http://www.koffietijd.nl/uitzendingen/monique-is-genomineerd/

Donderdagochtend 26 mei is Monique samen met de andere genomineerden te gast in het programma. Het zou fijn zijn als collega’s vervolgens op Monique stemmen, zodat zij de Koffietijd-award 2016 daadwerkelijk wint. Dat stemmen kan tot van donderdagochtend tot vrijdagochtend via de website van Koffietijd: http://koffietijd.nl. Vrijdag 27 mei wordt dan in het programma de winnaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de Koffietijd-award zie: http://www.koffietijd.nl/thema/koffietijd-award/