Nieuws | 8 december 2017

Oproep aan AIOS: Symposium Doelmatigheid van Zorg 2018

PRESENTEER JOUW DOELMATIGHEIDSINITIATIEF EN WIN DE DOELMATIGHEIDSPRIJS 2018!
Doelmatig leren denken en handelen is cruciaal: we willen allemaal de best mogelijke kwaliteit van zorg tegen verantwoorde kosten. Ook in jouw opleiding tot specialist komt steeds meer aandacht voor dit maatschappelijk relevante thema. Misschien heb je daar iets van gemerkt. Of wellicht heb je zelf actie ondernomen om efficiënter en bewuster te gaan denken en werken. Heb je een mooi doelmatigheidsinitiatief uitgevoerd of bruis je van de ideeën?

SYMPOSIUM
De Doelmatigheidsprijs 2018 wordt uitgereikt op 18 april 2018 tijdens het symposium ‘Doelmatigheid van zorg 2018’. Doel van de prijs is om doelmatigheid van zorg hoger op de opleidingsagenda te krijgen én waardering uit te dragen voor aios
en opleidingsgroepen die daar al werk van maken. Bekijk het dag- en avondprogramma van het symposium: www.bewustzijnsproject.nl/symposium2018.

DOE MEE!
Ben je actief bezig (geweest) met een doelmatigheidsinitiatief en wil je de aanpak en resultaten graag met collegaspecialisten delen? Stuur je doelmatigheidsinitiatief in via het online formulier en verzin een aansprekende manier om het te presenteren. Laat deze kans niet voorbijgaan en dien je doelmatigheidsinitiatief in vóór 31 januari 2018.

INSPIRATIE NODIG?
Op www.bewustzijnsproject.nl vind je tal van projecten en initiatieven van collega-aios, waaronder de genomineerden en winnaar van 2017.

NOMINATIES
Elke genomineerde ontvangt een certificaat. Wanneer je genomineerd bent, mag je jouw doelmatigheidsproject op 18 april tijdens het symposium presenteren, waarna de winnaar meteen bekend wordt gemaakt. De winnaar krijgt de Doelmatigheidsprijs 2018 en publiciteit in diverse media.

LOCATIE
Het symposium is op 18 april 2018 van 12.30 – 18.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur in Corpus Congress Centre in Leiden.
Graag tot dan en alvast veel dank voor je inzending.

Doelmatigheidsinitiatief indienen:
www.bewustzijnsproject.nl/doelmatigheidsprijs

Klik hier voor de flyer.