Anesthesie-en-pijnbestrijding

Polikliniek informatie
Contact
Telefoonnummer 043-387 45 00
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Route in het ziekenhuis
x

Verwijzing

Bureau Opname verwijst u naar de polikliniek Anesthesie. Het kan ook zijn dat u een afspraak thuisgestuurd krijgt naar aanleiding van uw geplande operatie. Voor een bezoek aan de polikliniek Anesthesie verzoeken wij u een vragenlijst in te vullen. Als u een afspraak thuisgestuurd krijgt, kunt u deze vragenlijst downloaden en alvast invullen. 

Preoperatievelijst voor volwassenen 

Preoperatieve lijst voor kinderen tot en met 12 jaar

Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wat neemt u mee?

  • uw afspraakbevestiging
  • uw patiëntenplaatje (ponsplaatje)
  • eventueel de ingevulde vragenlijst

U kunt zich met uw patiëntenplaatje en de eventueel ingevulde vragenlijst aan de balie melden.

Uw pasfoto in uw dossier

Wij maken van al onze patiënten die een polikliniek of een functie-afdeling bezoeken eenmalig een pasfoto. Deze foto wordt opgenomen in uw digitale dossier. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de arts met wie u een afspraak heeft, meteen weet wie u bent, als hij/zij u ophaalt uit de wachtkamer. Verder is het in het kader van de patiëntveiligheid belangrijk dat de arts in één oogopslag ziet dat u de juiste persoon bent.
Lees meer over waar en wanneer u de pasfoto kunt laten maken.

Verhinderd?

Bent u op het moment van de afspraak verhinderd, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en de medewerkers kunnen voor u een nieuwe afspraak maken.

Wachttijden

Wij proberen op tijd te werken. Toch lukt dat niet altijd. Als bij aanmelding aan de balie bekend is dat het spreekuur uitloopt, dan informeert de baliemedewerker u hierover.

Aanvullend onderzoek

Bij de Centrale Prikdienst (voor bloedafname) en de ECG dienst (hartfilmpje) kunt u zonder afspraak terecht. Voor de meeste andere onderzoeken moet u een afspraak maken. Wanneer u voor verschillende onderzoeken terug moet komen naar het Maastricht UMC+, kunt u de baliemedewerkers vragen de onderzoeken zoveel mogelijk achter elkaar te plannen.

Kosten behandeling

Informatie over de kosten voor een behandeling in het ziekenhuis vindt u op `kosten behandeling`.

De arts

Een academisch ziekenhuis leidt artsen (arts-assistenten) op. Deze arts-assistenten werken een aantal maanden op de poliklinieken onder verantwoordelijkheid van de specialist. De arts die u bij de polikliniek ziet, hoeft niet dezelfde arts te zijn die uw narcose verzorgt tijdens de operatie..
Met wie u nog meer te maken kunt krijgen in het ziekenhuis

Sluit de enquête