Bezoek helaas niet toegestaan

Geen bezoekersZeker bij een ziekte wilt u uw naaste graag bezoeken en steunen. Daarvoor hebben wij alle begrip. We zien ook dat het voor onze patiënten belangrijk is dat ze contact houden met het thuisfront.

Vanwege de ernst van de huidige situatie rondom het coronavirus en het risico op besmetting is bezoek aan coronapatiënten helaas niet mogelijk. Onze bezoekregels zijn momenteel zo streng omdat we verdere besmetting van bezoekers en van onze medewerkers willen voorkomen. Op dit moment gelden de volgende regels:

  • Opgenomen patiënten met het coronavirus mogen op dit moment geen bezoek ontvangen.
  • U kunt een telefoon of tablet voor uw naaste afgeven aan de secretaresse of verpleegkundige, zodat u contact kunt houden met uw naaste door te bellen of beeldbellen. Als u hierbij hulp nodig heeft, dan kunt u dat aangeven bij de verpleegkundige of andere zorgmedewerker.
  • Wordt u naaste palliatief behandeld en wordt hij/zij niet meer beter? Dan proberen we u de mogelijkheid te bieden om afscheid te nemen voor het overlijden. Hiervoor gelden strikte regels. Bezoek vindt altijd plaats in overleg met de afdeling.

Omdat de situatie elke dag kan veranderen, kunnen bovenstaande regels wijzigen. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Wat vindt u van deze pagina?