Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

COVID-vaccinatie laten bijschrijven in het gele boekje

Bent u bij ons gevaccineerd? Dan is het mogelijk om uw COVID-vaccinatie in uw gele (vaccinatie) boekje te laten registreren.

Speciale balie op Terras niveau 4

Op terras niveau 4 hebben wij een speciale balie ingericht waar u uw vaccinatiekaart(en) kunt laten omzetten naar een vermelding in uw gele boekje. Dit is mogelijk op:

  • Maandag 14 juni van 12:00 - 19:00 uur
  • Vrijdag 18 juni van 09:00 - 11:00 uur
  • Dinsdag 22 juni van 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 29 juni van 09:00 - 11:00 uur

Neem hiervoor uw vaccinatiekaart(en) en een geldig legitimatiebewijs mee. Om op terras niveau 4 te komen, neemt u de liften op het poliplein naar de 4e verdieping.

Geen officieel vaccinatiebewijs voor corona
Op het moment bestaat er in Nederland geen officieel vaccinatiebewijs voor corona. Bijschrijven in het gele boekje is niet verplicht. Het is niet nodig om hier een boekje voor aan te schaffen. Het gele boekje heeft, net als de registratiekaart die u op de vaccinatielocatie krijgt, geen status als officieel vaccinatiebewijs voor COVID-19. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) werkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders als onderdeel van het Digitaal Corona Certificaat (DCC) dat op Europees niveau wordt ontwikkeld. Meer informatie vindt u op de site van de rijksoverheid

Sluit de enquête