Inloggen buitenland

Landen in Europa hebben allemaal hun eigen inlogmiddel om online zaken te doen met organisaties. In Nederland is dit bijvoorbeeld DigiD. In de eIDAS-verordening hebben Europese landen afgesproken dat burgers deze nationale inlogmiddelen ook over de grens moeten kunnen gebruiken.

eIDAS-Login 

Via onderstaande knop kunt u inloggen met de nationale inlogmiddelen van o.a. België, Duitsland en Spanje. Let op: om toegang te krijgen tot MUMC+ via de eIDAS-Login dient u in het bezit te zijn van een Nederlands BSN-nummer!

eIDAS-Login
Do you have a European approved digital identity? Login with eIDAS 

eu
Veelgestelde vragen over EU-login
 • Landen in Europa hebben allemaal hun eigen inlogmiddel om online zaken te doen met organisaties. In Nederland is dit bijvoorbeeld DigiD. In de eIDAS-verordening hebben Europese landen afgesproken dat burgers deze nationale inlogmiddelen ook over de grens moeten kunnen gebruiken.

  Dit betekent dat u in kunt loggen met de nationale inlogmiddelen van o.a. België, Duitsland en Spanje. 

 • U heeft een buitenlandse nationaliteit en kan geen gebruik maken van DigiD. Op dat moment kan EU-login voor u een oplossing zijn. Met deze login is het namelijk mogelijk om in te loggen met Nationale inlogmiddelen van andere Europese landen.
   

  • Klik op de knop "EU-login"
  • Kies in het volgende scherm uit de keuzelijst voor “EU login + land van uw keuze”
  • Klik op de knop "verder" om door te gaan
  • U start nu de inlogprocedure van het gekozen land, volg de stappen zoals verder aangegeven
 • U heeft, naast een Europeese Login (eIDAS)  een Nederlands BSN-nummer nodig om toegang te krijgen tot MijnMUMC+. Dit is nodig omdat uw gegevens via dit nummer geïdentificeerd worden met in Elektronisch Patiënten Dossier. Zonder dit nummer is dit helaas niet mogelijk.

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.