M.M.M. Geurts

Oncologieverpleegkundige

Focus areas

Borstkanker, gastro enterologie

Contact

Tel.nr balie Oncologiecentrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

About

In 2002 studeerde ik af als verpleegkundige aan het Salvator ziekenhuis te Hasselt. Sindsdien heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Sinds 2008 werk ik in het Maastricht UMC+ op de Acute Opname Afdeling (A.O.A.), een afdeling waar patiënten van verschillende specialismen liggen. Hiervoor heb ik het acute cluster “de A.O.A. opleiding” gevolgd. Ik heb daarnaast ervaring opgedaan op de afdelingen Gynaecologische Oncologische Chirurgie en Oogheelkunde, alsook met patiënten met gastro-intestinale tumoren in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. In 2014 heb ik aan de Hogeschool Zuyd mijn oncologiediploma behaald. Sinds 2015 werk ik als oncologieverpleegkundige voor de GE zorglijn voor de Medische Oncologie in het Maastricht UMC+.

Ik ben een steeds grotere interesse gaan krijgen voor de oncologische patiëntengroep en ben mij op een gegeven moment in dit vakgebied verder gaan ontwikkelen. In mijn dagelijks werk staat de begeleiding en de coördinatie van de patiëntenzorg centraal. Ik vind het belangrijk dat ik een laagdrempelig aanspreekpunt ben voor de patiënt en zijn/haar familie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan zorg op maat. Ik vind het een uitdaging om maximaal rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van de patiënt en zijn/haar familie, zonder dat hierbij de kwaliteit van de behandeling en zorg in gedrang komen.

Ik lees diverse vakbladen om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden. Tevens draag ik mijn steentje bij aan de uitvoering van diverse wetenschappelijke onderzoeken in het Maastricht UMC+. Ik ben lid van de Werkgroep Oncologieverpleegkundigen.

  

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.