Dr. Bas Havekes

Waarnemend opleider - Internist-endocrinoloog

Short description

Bijnieraandoeningen, endocriene oncologie zoals schilkliercarcinoom en neuro-endocriene tumoren.

Focus areas

Endocrinologie

Contact

Secretariaat 043 - 387 7019

About

In 2000 heeft Bas Havekes zijn artsexamen behaald aan de Universiteit Leiden (cum laude). In 2007 heeft hij zijn opleiding tot internist-endocrinoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum afgerond. Tussen 2006 en 2008 heeft hij zowel in Leiden als in de Verenigde Staten (National Institutes of Health, Bethesda, Verenigde Staten) aan zijn promotieonderzoek gewerkt om uiteindelijk in 2008 in Leiden te promoveren op het onderwerp ‘Hereditary Paragangliomas’.

Sinds 2009 werkt hij als staflid binnen de afdeling Interne Geneeskunde bij de onderafdeling Endocrinologie van het MUMC+. Op het gebied van medisch onderzoek is er sprake van een nauwe samenwerking met de afdeling Humane Biologie van de Universiteit Maastricht.

Dr. Havekes heeft naast de algemene Endocrinologie, als speciale aandachtsgebied bijnieraandoeningen, endocriene oncologie zoals schilkliercarcinoom en neuro-endocriene tumoren.

Op landelijk niveau, is hij lid van de Dutch MEN-1 Study Group, lid van de redactieraad tijdschrift Endocrinologie van de NVE (Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie), en medeorganisator van het jaarlijkse NVE congres.

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.