Dr. M. de Boer

Medisch oncoloog

Focus areas

Borstkanker

 

Contact

Oncologiecentrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

About

Na mijn opleiding tot medisch oncoloog in het Radboudumc in Nijmegen, heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar het Maastricht UMC+ in Maastricht. Mijn aandachtsgebieden zijn de behandeling van borstkanker, de behandeling van gynaecologische tumoren en de late effecten van de behandeling van kanker op kinderleeftijd.

In het Maastricht UMC+ werken we met een team van geïnspireerde collega’s samen om iedere patiënt de best mogelijke zorg te geven. Daarnaast is er veel aandacht voor het doen van wetenschappelijk onderzoek om zo nieuwe behandelingen mogelijk te maken. In de zorg voor patiënten hecht ik er veel waarde aan om elke patiënt uitgebreid voor te lichten over de diagnose en de behandelmogelijkheden, met alle voor- en nadelen die daarbij horen. Zo kunnen we samen weloverwogen de behandeling kiezen die het beste past bij de patiënt.

Ik ben direct betrokken bij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker en verantwoordelijk voor patiëntgebonden onderzoek met nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van borstkanker. Ik geef onderwijs binnen de opleiding geneeskunde aan Universiteit Maastricht. Ik ben actief in de Nederlandse BOOG (Borstkanker Onderzoek Groep) en lid van diverse nationale en internationale wetenschappelijke verenigingen.

 

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.