Drs. B. Reymen

Radiotherapeut-oncoloog

Focus areas

Borstkanker, longkanker en palliatieve radiotherapie

Contact

088-4455666

Email: info@maastro.nl

About

Na de kandidaatsjaren aan het Limburgs Universitair Centrum in Diepenbeek, voltooide ik mijn studie geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar ik ook mijn opleiding tot radiotherapeut-oncoloog heb gevolgd. Tijdens deze opleiding liep ik in 2005-2006 stage als AIOS bij Maastro Clinic in Heerlen.

In 2008 startte ik mijn loopbaan bij MAASTRO Clinic waarbij ik me vooral bezighoud met bestraling bij mensen met longkanker of  borstkanker en met palliatieve radiotherapie in het eindstadium van kanker. Ik werk één dag per week in onze satellietafdeling in Venlo en heb eenmaal per week ook spreekuren op het Oncologiecentrum in het Maastricht UMC+.

Daarnaast houd ik me bezig met wetenschappelijk werk in het kader van mijn promotieonderzoek naar de behandeling van longkanker. Ik ben de coördinator van verschillende lokale, nationale en internationale studies op het gebied van longkanker. Sinds 2009 ben ik als arts verantwoordelijk voor de uitbouw van het digitale dossier van MAASTRO. In die hoedanigheid ben ik dan ook van nabij betrokken bij de Dutch Lung Radiotherapy Audit en de registratie van de behandelresultaten van onze patiënten. 

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.