Drs. I.J.H. Vriens

Medisch oncoloog

Focus areas

Borstkanker

Contact

Tel.nr balie Oncologiecentrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

About

Ik werk sinds 2013 als medisch oncoloog in het Maastricht UMC+. Ik heb met veel plezier mijn opleiding tot medisch oncoloog in Maastricht gedaan en ben nadien hier blijven werken. Ik houd mij bezig met de zorg voor de patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdeling Medische Oncologie en met de behandeling van patiënten met borstkanker.

In de zorg voor patiënten hecht ik veel waarde aan een behandelplan op maat, waarin iedere patiënt ook voldoende inspraak heeft. Door goede communicatie met en voorlichting aan de patiënt en zijn familie kan de patiënt een weloverwogen besluit nemen ten aanzien van de behandeling. Hieruit haal ik veel voldoening.

Ik combineer de directe zorg voor patiënten met kanker met het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dat betreft vooral onderzoek naar borstkanker, in het bijzonder borstkanker bij jonge vrouwen. Naast patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek vind ik onderwijs aan studenten en begeleiding van co-assistenten, arts-assistenten en internisten in opleiding tot oncoloog een belangrijke taak, een taak die ik dan ook met genoegen uitvoer.

 

 

 

 

 


 

Close the survey
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.