Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Intake Polikliniek

Intakepoli
Contact

Telefoon: 043-387 41 66
email: intake.polikliniek.anesthesiologie@mumc.nl

Openingstijden

8:30 – 17:30

Route in het ziekenhuis

Poliplein; niveau 1 route 6

Als u naar ons ziekenhuis komt voor een operatie of ingreep, wordt u van tevoren gescreend. Deze screening gebeurt bij de Intake Polikliniek. De Intake Polikliniek is een spreekuur dat gedaan wordt door de verpleegkundige en doktersassistent voorafgaand aan de voorbereidende screening door de anesthesioloog. Op de Intake Polikliniek vindt de complete verpleegkundige screening plaats, die normaal gesproken op de dag van uw opname in het ziekenhuis zou plaatsvinden op de verpleegafdeling. Ook maken wij in sommige gevallen een hartfilmpje en wordt bloed afgenomen.

Zo willen wij u op een goede en prettige manier voorbereiden op een operatie of ingreep. Het voordeel van de Intake Polikliniek is dat u niet meer de dag voor de operatie opgenomen hoeft te worden. Ook ontvangt u op één plek alle informatie en kunt u uw vragen stellen.

De Intake Polikliniek is een inloopspreekuur. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt wanneer u met uw behandelaar samen besluit tot een ingreep of operatie bij het MUMC+. Uw behandelend specialist vertelt u of u via de intake polikliniek gescreend wordt. Als dit zo is, kunt u direct tijdens onze openingstijden bij ons binnenlopen. We proberen iedereen die inloopt zoveel als mogelijk zo spoedig mogelijk te helpen. Soms lukt dat misschien niet en maken we een afspraak.

Sluit de enquête