Meest gestelde vragen poliklinieken

Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen als u de polikliniek niet telefonisch kunt bereiken.  Toch liever persoonlijk een medewerker spreken? Wij verzoeken u dan terug te bellen tijdens de telefonische openingstijden, van 8.30 tot 13.00 uur.
Ook kunt u de polikliniek eventueel een mail sturen. Bij sommige poliklinieken kunt u een app sturen via BeterDichtbij. Als dat voor uw polikliniek geldt, dan heeft u hiervoor een uitnodiging gehad. Het aantal poliklinieken dat appen als mogelijkheid aanbiedt, wordt komende tijd uitgebreid.

 • U kunt dit zien in Mijn MUMC+ . U logt in met DigiD en dan ziet u uw actuele afspraken.

   

 • Dan kunt u de volgende dag terugbellen tussen 8.30 en 13.00 uur.

  Is de afspraak al snel?  Stuur dan een mail  naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw  afspraak. U vindt het mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl.
  Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

   

 • Als u niks van ons hoort gaat uw afspraak gewoon door. U hoeft niets te doen.
   

 • U kunt de volgende dag terugbellen tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw  afspraak. U vindt dit mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

 • U kunt de actuele afspraken misschien inzien in Mijn MUMC+, samen met deze persoon of als u gemachtigd bent. Hiervoor zijn namelijk de DigiD-gegevens van deze persoon nodig. Lukt dit niet? Bel dan de volgende dag terug tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met  de naam, geboortedatum en info over de afspraak van uw kind, ouder of andere persoon waar u voor zorgt. U vindt het mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

 • U kunt het beste het telefoonkeuzemenu voor patiënten afluisteren en kiezen voor optie 2.  U wordt dan doorverbonden met het spoednummer. U kunt ook altijd contact opnemen met uw huisarts.

  Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 • Kijk op mumc.nl of mogelijk het antwoord vindt in onze algemene informatie.
  Lukt dit niet?  Bel dan de volgende dag terug d tussen 8.30 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar de polikliniek met uw naam, geboortedatum en info over uw afspraak. U vindt dit mailadres in uw afsprakenbrief of op mumc.nl. Deze mail wordt dezelfde dag gelezen en binnen 2 werkdagen beantwoord.

Sluit de enquête