Over deze website

Een nieuwe website

Bent u een regelmatig bezoeker van deze website dan zal het u meteen zijn opgevallen: hij is vernieuwd. Naast het frisser uiterlijk, de beelden en de navigatie, is het grootste voordeel dat de website zich aanpast aan het medium dat u gebruikt. Afhankelijk van het apparaat en daarmee de grootte van het scherm zal de site altijd goed leesbaar zijn. Dus op uw smartphone, een tablet, de laptop of het grote scherm van de computer, de site past zich optimaal aan.

Logo

 

logo Maastricht UMC+

Een andere opvallende verandering in de website is het gebruik van ons nieuwe logo. Met het hartje in ons logo voegen we emotie toe aan ons merk. Het symboliseert de passie die onze medewerkers hebben voor hun werk. De drijfveer om te werken in de zorg ligt voor velen van ons in de hartstocht om te willen zorgen voor mensen. Daarom zetten wij ons met heel ons hart in voor een Gezond Leven, weergegeven door een hartje. 

Indeling van de website

De Maastricht UMC+ website bevat op bondige en gestandaardiseerde wijze de meest relevante informatie over medische afdelingen, behandelingen en zorglijnen, onderzoek en onderwijs en organisatorische informatie over het Maastricht UMC+. Daarnaast geeft deze site toegang tot meer specialistische websites van medische afdelingen en behandelingen maar ook www.mumc.tv.

 

zoeken in de site

 

De meest effectieve manier om in de website snel informatie te vinden is door gebruik te maken van een zoekopdracht in het zoekvenster op de homepagina.

Heeft u nog tips voor onze website?

Wij willen onze website voortdurend verbeteren. Graag vragen wij u als patiënt of bezoeker om met ons mee te kijken. Kunt u (snel) vinden wat u zoekt? Is de informatie duidelijk? Mist u dingen? Laat het ons weten en door een e-mail te sturen aan patientenservice@mumc.nl

Sluit de enquête