Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Onderzoek

Steun ons onderzoek

Onder de noemer 'Limburgs geld voor Limburgs onderzoek' werft Health Foundation Limburg (HFL) fondsen voor wetenschappelijk onderzoek in het Maastricht UMC+. Dat doet HFL voor vier verschillende gebieden die overeenkomen met speerpunten van het Maastrichtse ziekenhuis: kanker, hart- en vaatziekten, geestelijke gezond­heidszorg en chronische ziekten. Ieder speerpunt heeft zijn eigen fonds. Donateurs, erflaters en sponsoren kunnen één of meer fondsen uitkiezen en weten dan precies aan welk medisch vakgebied hun financiële steun ten goede komt. 
  
De fondsenwerving van HFL komt ten goede aan de gezondheidszorg in heel Limburg. De projecten die met de fondsen worden gefinancierd, hebben tevens grote impact op de werkgelegenheid en innovatiekracht van onze provincie. Zo komt Limburg extra goed op de kaart te staan als technologische topregio.

Met een donatie aan HFL helpt u om ziekten in de toekomst te voorkomen en om de kans op genezing te vergroten. Wilt u meer weten over Health Foundation Limburg of Limburgs onderzoek steunen? Kijk dan op www.hfl.nl.

      

Contactgegevens

Health Foundation Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht
T +31 (0)43 407 73 63
E info@hfl.nl
www.hfl.nl 

 

 

Sluit de enquête