Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Herstel en preventie

Maastricht UMC+ Herstelzorg

Met ingang van 1 januari 2020 heeft azmherstelzorg een nieuwe naam: Maastricht UMC+ Herstelzorg 

Maastricht UMC+ Herstelzorg biedt revalidatiezorg voor mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen na bijvoorbeeld een ongeval of een chirurgische ingreep. Als specialistische ziekenhuishulp niet meer nodig is maar naar huis gaan nog geen optie is.

Patiënten uit de regio Maastricht en Heuvelland en daarbuiten kunnen bij Maastricht UMC+ Herstelzorg revalideren om zo snel mogelijk hersteld weer naar huis te gaan. Natuurlijk worden zij hierbij zorgvuldig begeleid door zorgmedewerkers en het behandelteam. Maastricht UMC+ Herstelzorg doet dat via een intensief revalidatieprogramma dat op maat is gemaakt en met behulp van de meest moderne behandelfaciliteiten en technieken.

Maastricht UMC+ Herstelzorg is in afwachting van nieuwbouw gehuisvest op de Sint Pieterstraat in Maastricht.

Geriatrische revalidatie is zorg die vergoed wordt in het basispakket van de Zorgverzekeringswet. Indien u of uw familielid in aanmerking komt voor opname in azM Herstelzorg, bespreekt de transferverpleegkundige van het ziekenhuis dit met u en regelt uw overgang.

Voor meer informatie over Maastricht UMC+ Herstelzorg en het zorgaanbod verwijzen we u graag naar de website: www.herstelzorgmumc.nl of de folder.

Bezoekadres

Sint Pieterstraat 23
6211 JM Maastricht

043 - 601 94 00
info@azmherstelzorg.nl
www.herstelzorgmumc.nl

Klik hier om uw reis met het openbaar vervoer te plannen.

Sluit de enquête