BeterDichtbij

U heeft zelf of voor uw kind een afspraak of behandeling gepland in het Maastricht UMC+. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft voor uw zorgverlener. Vaak is het fijn om elkaar direct te kunnen spreken of te kunnen zien. En hoe fijn is het wanneer dat vanuit thuis kan? Het Maastricht UMC+ zorgt ervoor dat dit kan, door middel van de BeterDichtbij app. Met behulp van deze gratis app kunt u gemakkelijk en veilig berichten sturen én beeldbellen met uw zorgverlener. Hier kunt u terecht voor alle praktische en medische niet-spoed vragen.

Hoe werkt BeterDichtbij?

Heeft u een medische vraag? Dan kunt u deze direct stellen aan de zorgverlener in het Maastricht UMC+ via de gratis app BeterDichtbij. Uiteraard vindt onze patiëntenzorg fysiek in het Maastricht UMC+ plaats. Maar we realiseren ons dat het voor patiënten of ouders van patiënten vaak fijn is om medische niet-spoed vragen ook direct en veilig online te kunnen stellen. 

Uw zorgverlener nodigt u persoonlijk uit om BeterDichtbij te gebruiken. Na de eenvoudige en eenmalige registratie kunt u via BeterDichtbij zowel medische als praktische vragen (bijvoorbeeld over het verplaatsen van een afspraak, de afspraakbevestiging of het wijzigen van contactgegevens) stellen.

De voordelen van online contact

  • Laagdrempelig contact met uw zorgverlener in het Maastricht UMC+ via een app op uw telefoon.
  • Makkelijk vanaf uw eigen plek op een zelfgekozen moment.
  • Minder telefonisch in de wacht staan.
  • Uw vraag direct op de juiste plek, bij de juiste persoon.
  • Mogelijkheid om data uit andere (medische) apps te delen.
  • Het gesprek is overal en altijd na te lezen.


Veilig en betrouwbaar

Als het gaat om de gezondheid van uzelf of uw kind, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u de vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. En dat u er zeker van bent dat wat u deelt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij. Lees op de website van BeterDichtbij meer over privacy.

Meer informatie

Wilt u meer weten over BeterDichtbij in het Maastricht UMC+? Vraag ernaar bij de afdeling waar uzelf of uw kind onder behandeling is.

Heeft u vragen over de BeterDichtbij app, bijvoorbeeld over hoe het werkt? Bekijk dan de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk via 085 273 53 98.

BeterDichtbij activeren op uw telefoon

Klik hier voor meer informatie over het activeren van de BeterDichtbij app op uw telefoon.


Beeldbellen met uw zorgverlener

Meer informatie over het beeldbellen met uw zorgverlener met behulp van de BeterDichtbij app, maar ook het voorbereiden op een beeldbelafspraak, vindt u in onze patiëntenfolder.

Activatievideo BeterDichtbij Maastricht UMC
beter dichtbij

Patiëntenfolders

Activatie BeterDichtbij
Activeren van de BeterDichtbij app
Online folder
Beeldbellen BeterDichtbij
Gewoon vanaf uw mobiele telefoon of tablet, beeldbellen met uw zorgverlener.
Online folder
Sluit de enquête