Keuzehulp voor rokers

Stoppen met roken! Weet u zelf nog niet hoe of twijfelt u nog? Raadpleeg dan de keuzehulp VISOR en een keuze maken wordt een stuk gemakkelijker.

Tegenwoordig zijn er tientallen manieren om te stoppen met roken: pleisters, kauwgoms, coaches, telefonische begeleiding of toch maar stoppen zonder hulp.

Dat maakt het kiezen niet makkelijker, want wat past nu bij mij en wat helpt mij het beste? De keuzehulp VISOR, gemaakt door de Universiteiten Maastricht en Amsterdam en het Maastricht UMC+, is een online hulpmiddel. Deze keuzehulp ondersteunt bij het maken van een keuze tussen al deze verschillende manieren om te stoppen met roken. Alle opties om te stoppen worden overzichtelijk naast elkaar gezet. Aan het einde krijgt u advies over welke stopmethode het beste bij je past.

De keuzehulp is gratis. Wel vraagt de Universiteit Maastricht u om een aantal keer een korte vragenlijst in te vullen. Hiervoor ontvangt u een beloning. Elke deelnemer ontvangt na afloop van het onderzoek namelijk 10 euro. Wilt u de keuzehulp ook gebruiken? Ga dan naar de website van VISOR.

Keuzehulp voor rokers
Sluit de enquête