Uw mening telt

In het MUMC+ kijken we verder dan alleen naar de ziekte van een patiënt. Persoonlijke aandacht maakt hierbij het verschil: er wordt gewerkt aan zorg die niet alleen gericht is op de patiënt maar ook op de mens achter deze patiënt. We willen meer aandacht en tijd voor de patiënt en zorg bieden die is afgestemd op de persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren van de patiënt. Behandelingen worden samen met de patiënt bepaald. Ervaringen van patiënten en/of hun naasten worden gebruikt voor alles waar de zorg beter van kan worden. 

Patiënten helpen al jaren mee bij verbeteringen in het Maastricht UMC+. Zo vragen we geregeld op allerlei manieren naar de mening en/of ervaringen van patiënten.

Uw ervaring met onze zorg
Aanpak gezondheidsvaardigheden MUMC+ Iedereen moet mee kunnen doen!
Lees meer>

Binnen het Maastricht UMC+ vinden we het belangrijk dat u meedenkt over uw eigen zorg en behandeling en dat u samen met uw arts beslist welke behandeling voor u het beste is.

Samen beslissen

Patiënten praten ook op andere manieren mee in het MUMC+. Er is een algemene cliëntenraad voor het hele MUMC+ en er zijn ook panels die hun mening geven over slechts één afdeling,

Lees meer
Sluit de enquête