Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Operatie/opname tijdens corona

Hoe ziet de dag van mijn operatie/opname eruit?

Alle patiënten die geopereerd worden óf voor een behandeling worden opgenomen, worden getest op het coronavirus in onze eigen ‘drive through’ teststraat gelegen achter het Provisorium bij het Maastricht UMC+. U ontvangt hiervoor een uitnodiging van het MUMC+.

De test wordt afgenomen door medewerkers van het Maastricht UMC+.  Deze coronatest gebeurt binnen 72 tot 48 uur voor uw opname of OK en is enkel op afspraak. Wij vragen u om alleen naar deze geplande coronatest te komen. Kom ook alleen naar uw operatie en/of opname. Als dit niet mogelijk is, mag u maximaal één begeleider meenemen.

Er wordt gewerkt met een teststraat op een terrein buiten het ziekenhuis om zo de toestroom van patiënten naar en in het ziekenhuis te verminderen. Kinderen, patiënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking én patiënten die niet in het bezit zijn van een auto worden getest bij de Centrale Bloedafname in het MUMC.

Hoe kom ik bij deze teststraat?

Volg de borden richting het ziekenhuis, sla vóór het ziekenhuis de Oxfordlaan in en volg vervolgens de borden richting de teststraat.

teststraat
Sluit de enquête