Praktisch

Servicepunt patiëntenregistratie

Bij het Servicepunt patiëntenregistratie kunt terecht voor het maken van een patiëntenpasje. Ook kunt er vragen stellen over rekeningen van het Maastricht UMC+ en een overzicht van uw ziekenhuisbezoeken aanvragen.

Patiëntenpasje

Gaat u voor behandeling of onderzoek naar het ziekenhuis, dan heeft u een patiëntenplaatje nodig.

Bent u niet eerder in het Maastricht UMC+ geweest voor onderzoek of behandeling, laat dan voordat u naar de polikliniek gaat een patiëntenpas maken het Bureau Patiëntenregistratie. Neem hiervoor de gegevens van uw ziektekostenverzekering mee (een verzekeringspasje of polisblad) en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

Het Servicepunt patiëntenregistratie is op werkdagen geopend van 07.30 tot 17.00 uur. U vindt het op het poliplein op niveau 1 (zie de interactieve plattegrond).

  • telefoon: 043 - 387 68 33 of 043 - 387 68 34
  • e-mail: pr@mumc.nl.

Doorgeven wijzigingen

Gaat u verhuizen, heeft u een nieuw telefoonnummer of verandert u van huisarts of zorgverzekeraar? Geef dan zo snel mogelijk de wijzigingen door aan het Servicepunt patiëntenregistratie. U kunt uw wijzigingen doorgeven bij de balie, per mail via pr@mumc.nl, of telefonisch: 043 - 387 68 33 of 043 – 387 68 34.

Staat u op de wachtlijst voor opname en krijgt u een nieuw (mobiel) telefoonnummer?
Geef uw nieuwe nummer dan ook door aan het Bureau Opname, telefoon: 043 - 387 73 30.

 

 

 

 

 

Wat vindt u van deze pagina?