Spoedeisende hulp

Verbouwing SEH en HAP

Via deze speciale verbouwingspagina houden wij u op de hoogte van de vorderingen van de verbouwing van de Spoed Eisende Hulp en Huisartsenpost.

Samenwerken maar toch apartWoensdag 22 februari 2017 is de verbouwing van het acute cluster van Maastricht UMC+ gestart. De huidige SEH en HAP worden verbouwd en uitgebreid. De Acute Opname Afdeling (AOA), die nu nog elders is ondergebracht, zal uiteindelijk aan de SEH toegevoegd worden. Daarmee worden allerlei acute faciliteiten geclusterd op de begane grond aan de zuidwestzijde van het hoofdgebouw. Lees hier het verhaal bij de start van de bouw.

Tijdens de gehele verbouwing blijven de HAP en SEH gewoon functioneren en kunt u altijd terecht voor acute hulp.

Aan het einde van 2018 zal alles klaar zijn. Tot die periode zullen er telkens wat verhuizingen zijn. Ter plekke wordt u geïnformeerd over de nieuwe situatie.
Onze excuses voor mogelijke overlast.

9 juni 2017 Tijdelijke verplaatsing parkeerplaatsen

Tussen 12 en 16 juni a.s. is de parkeerplaats bij de SEH gesloten in verband met grondwerkzaamheden. Bezoekers van de SEH of Huisartsenpost kunnen in die periode parkeren op de parkeerplaats van de dialyseafdeling aan de noordwest zijde van het hoofdgebouw. Borden en verkeerregelaars wijzen de weg.
 

 

Binnenmanouvreren tijdelijke ruimte Positioneren tijdelijke ruimte

 

 

 

  

1 mei 2017 Tunnel gereed

tijdelijke gang SEHInmiddels is de tunnel in één van de hoofdgangen van de SEH gereed. Met de de tunnel wordt er een scheiding aangebracht tussen zorgactiviteiten en allerlei installatie- en leidingwerkzaamheden.