Opname

maaltijdservice

Goede voeding kan bijdragen aan een snellere genezing. De medewerkers van de voedingsdienst besteden daarom veel zorg aan de maaltijden. Elke dag kunt u kiezen uit een menu. Gedurende de dag biedt de voedingsassistent u op vaste tijden koffie, thee of andere dranken aan. Brengt uw bezoek maaltijden mee, dan kunt u deze gebruiken. Hier zijn wel specifieke regels aan verbonden. Ook adviseren we u wel het dieetadvies van uw artsen te volgen.

  • ± 08:00 uur: ontbijt,
  • ± 12:00 uur: broodmaaltijd
  • ± 17:00 uur: warme maaltijd

 

Nieuwe regeling maaltijdservice voor gasten van start

Per 1 juli kunnen gasten van patiënten die zijn opgenomen voor behandeling op de verpleegafdeling een maaltijd bestellen bij de voedingsassistenten en ook meteen afrekenen. Betaling kan op twee manieren: met een pinpas of met een voucher die U van de verpleging heeft gekregen.

Mantelzorger

Mantelzorg kortingspas voor bezoekersrestaurant

Ook nieuw: een speciale mantelzorg kortingspas. Mantelzorgers zijn een belangrijke steun voor een patiënt. Vaak zijn ze meer dagen en langere tijd per dag aanwezig om hem of haar bij te staan. Daarom is een afspraak gemaakt met het bezoekersrestaurant Ad Mosam. Patiënten die minimaal twee weken bij ons verblijven, kunnen via de verpleegafdeling een mantelzorg kortingspas aanvragen.

Geldig voor twee personen

Deze speciale mantelzorg kortingspas voor het restaurant is geldig voor twee personen. Zij kunnen hiermee tegen een gereduceerd tarief (7,50 euro) een dagschotel met drankje bestellen of 20 procent korting krijgen op de normale kaart.

 

Wat vindt u van deze pagina?