Diagnostisch Centrum

Onderzoek op afspraak

Let op: Voor sommige onderzoeken moet u nuchter zijn. Dat wil zeggen vanaf 22.00 uur op de dag vóór het onderzoek. Wel mag u water of thee, zonder melk en/of suiker, drinken. Ook mag u niet roken.

Afdeling Radiologie (Röntgen)
Telefoonnummer 043-387 53 85 of 043-387 53 86 (Diagnostisch Centrum).
Indien nodig, verbindt de medewerker van het Diagnostisch Centrum u door met de afdeling Radiologie om een afspraak te maken.

Op de dag van de afspraak meldt u zich 15 minuten voor de afspraak aan de balie van het Diagnostisch Centrum (route 6, niveau 1). Na inschrijving wordt u, afhankelijk van het onderzoek, doorverwezen naar de juiste wachtkamer of balie van de afdeling Radiologie.

Hart en Vaat Centrum
Telefoonnummer 043-387 77 44 (planbureau Hart en Vaat Centrum).
De huisarts faxt het aanvraagformulier naar het Diagnostisch Centrum. Daar stuurt men uw aanvraag door naar het Hart en Vaat Centrum. 
Het Hart en Vaat Centrum stuurt u een afspraak per post of geeft u een telefonisch een afspraak door.
U meldt zich 15 minuten voor de afspraak aan de balie van het Hart en Vaat Centrum.

Gynaecologische echo
Telefoonnummer 043-387 53 85 / 86.
U belt zelf voor een afspraak met het Diagnostisch Centrum. Op de dag van de afspraak meldt u zich 15 minuten voor de afspraak aan de balie van het Diagnostisch Centrum.
De medewerker geeft u het juiste formulier mee voor het onderzoek. U meldt zich aan de balie bij de Polikliniek Gynaecologie.

Endoscopie-afdeling
Telefoonnummer 043-387 77 00 (Endoscopie afdeling).
De huisarts faxt het aanvraagformulier naar het Diagnostisch Centrum.
De afdeling Endoscopie stuurt u een afspraak per post. Op de dag van de afspraak meldt u zich 15 minuten voor de afspraak aan de balie van het Diagnostisch Centrum.
De medewerker geeft u het juiste formulier mee voor het onderzoek. U meldt zich aan bij de balie van de Endoscopie afdeling.
 

Wat vindt u van deze pagina?