Perscontact

Media kunnen terecht bij de woordvoerders van het Maastricht UMC+:

Rik van Laake

Telefoon: 06 21 88 41 22
e-mail: rik.van.laake@mumc.nl

Rik van Laake
Annemarie Stiekema

telefoon: 06 82 58 21 15
e-mail: annemarie.stiekema@mumc.nl

Annemarie Stiekema
Dick Nagelhout

telefoon: +31 (0)6 22 12 05 25
e-mail: d.nagelhout@mumc.nl

Dick Nagelhout
Leontine de Vlieger

mobiel: 06 29 63 36 80
e-mail: leontine.de.vlieger@mumc.nl

Leontine de Vlieger
Regels voor filmende en fotograferende media
Het is vertegenwoordigers van de media niet toegestaan zonder toestemming van de stafdienst Communicatie audiovisuele opnames te maken binnen de muren van het azM/ Maastricht UMC+. Patiënten en bezoekers van het azM/ Maastricht UMC+ moeten erop kunnen vertrouwen dat hun privacy binnen de muren van het ziekenhuis gewaarborgd is en dat ze niet ongevraagd herkenbaar in beeld worden gebracht. Ook medewerkers van het ziekenhuis mogen niet zonder toestemming gefilmd of gefotografeerd worden.

Cameraploegen, fotografen en andere vertegenwoordigers van de media dienen zich vooraf te melden bij de stafdienst Communicatie (043-3875182) van het azM/ Maastricht UMC+. Ze worden ontvangen en begeleid door een van de persvoorlichters bij hun werkzaamheden. Aan cameramensen en fotografen wordt door de persvoorlichter bovendien gevraagd een hesje te dragen zodat ze herkenbaar zijn als vertegenwoordiger van de media.

Nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen met een overzicht van het nieuws dan kunt u zich hier aanmelden. U ontvangt de nieuwsbrief vanaf het eerst volgende nummer.

Filmen in het ziekenhuis
Sluit de enquête