Mevr. F. Bruls

Verpleegkundig specialist

Aandachtsgebieden

Borstkanker
AYA zorg

BIG-register

99917052330

Contact

Telefoonnummer Polikliniek Oncologie: 043-3876400
Email: poli.oncologie@mumc.nl

Opleidingen

Na mijn opleiding tot HBO verpleegkundige aan Hogeschool ZUYD te Heerlen heb ik drie jaar met veel plezier gewerkt als verpleegkundige op verpleegafdeling longziekten. Gezien ik mijzelf graag wil blijven ontwikkelen ben ik begin 2018 gestart met de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige. Deze opleiding heb ik in april 2019 succesvol afgerond.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam op de polikliniek van het Oncologie Centrum,  binnen de zorglijn mammacare. Ik heb bewust gekozen voor dit specialisme omdat ik hier in het bijzonder in geïnteresseerd ben. In mijn functie als mammacare verpleegkundige draag ik zorg voor de patiënt vanaf het moment van diagnose tot en met de follow-up. Tijdens dit ziekteproces draag ik zorg voor een goede begeleiding waarin de patiënt en zijn naasten centraal staan.  

In september 2019 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundig specialist en deze heb ik in juli 2021 met succes afgerond. Tevens ben ik sinds oktober 2020 werkzaam als casemanager AYA zorg. Zorg die zich richt op jongeren en jongvolwassenen met kanker.

Sluit de enquête