Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Terug

Dr. H. Cakir

Fellow kinderchirurgie, colorectale chirurgie

Aandachtsgebieden

  • Kinderchirurgie
  • Colorectale chirurgie bij kinderen en volwassenen

BIG-register

BIG-29910725801

Contact

  • Secretariaat, Miriam Habex-Froidmont, T. +31(0)43 387 71 06
  • Polikliniek Chirurgie, T. +31(0)43 387 49 00         
  • Kinderpoli, T. +31(0)43 387 53 00

Curriculum vitae

Dr. Hamit Cakir is sinds januari 2020 is werkzaam als fellow kinderchirurgie (een verdiepende vervolgopleiding) in het Maastricht Universitair Medisch Centrum+. Daarnaast blijft hij de gastro-intestinale/oncologische chirurgie bij volwassenen uitoefenen. Begin 2020 rondde hij zijn opleiding tot gastro-intestinaal en oncologisch chirurg in het Zuyderland Medisch Centrum en Maastricht UMC+ af. Tevens heeft hij de aantekening chirurg bij kinderen. Voor het einde van zijn opleiding heeft hij zijn promotie “Contemporary determinants of outcome after colorectal surgery: adherence in enhanced recovery and visceral obesity” afgerond.

Tijdens zijn differentiatie heeft hij zich vooral bezig gehouden met de gastro-intestinale chirurgie met speciaal aandacht voor de minimaal invasieve colorectale chirurgie, bariatrische chirurgie, buikwandchirurgie en coloproctologie. In 2002 startte hij zijn studie Geneeskunde in Rotterdam aan het Erasmus Medisch Centrum. Na 2 jaar als ANIOS gewerkt te hebben en een onderzoeksperiode van drie jaar in het Noordwest Ziekenhuisgroep (voorheen Medisch Centrum Alkmaar), heeft hij van 2014 t/m 2020 zijn opleiding tot chirurg gevolgd in de regio Maastricht. Tevens is hij tijdens zijn opleiding nauw betrokken geweest bij de oncologische besprekingen en weet hoe belangrijk interdisciplinaire samenwerking is.

De patiënt staat centraal bij dr. Cakir en hij probeert samen met de patiënt de beste behandeling te kiezen. Hierbij maakt hij gebruik van de meest recente literatuur en richtlijnen.

Eerlijkheid, openheid, betrokkenheid en gedrevenheid zijn kenmerken die tot dr. Cakir's basisinstelling behoren.

Sluit de enquête