Dhr. Dr. P.Z. Feczko

Orthopedisch Chirurg

Aandachtsgebieden

Sportletsels en prothesiologie van de knie en schouder
Revisie prothesiologie van de knie en schouder
Prothese gerelateerde infecties
Traumatologie

Contact

Chantalle Gadet-Schoenmakers
Secretaresse dr. P. Feczko

 

Over

In 1998 heeft Peter Feczko zijn studie geneeskunde afgerond aan de Semmelweis Universiteit Budapest, in Hongarije. De opleiding tot orthopedisch chirurg volgde hij in Budapest en Sint-Niklaas, België.
Tijdens zijn opleiding was hij nauw betrokken bij het klinisch en wetenschappelijke werk van Professor Laszlo Hangody op het gebied van knie-chirurgie en kraakbeen-herstel.
Na het afronden van zijn opleiding in 2006 kwam hij naar Nederland en werkte als orthopedisch chirurg in de  IJsselmeerziekenhuizen te Lelystad. Sinds juli 2009 is hij werkzaam in het Maastricht UMC+. Zijn specialisaties betreffen met name de sportletsels en protheses van de knie en schouder, prothese revisie chirurgie, prothese gerelateerde infecties. Hij behandelt de sportletsels en prothese chirurgie in Annadal Kliniek, de meer complexe aandoeningen zoals revisie en infecties in MUMC.
Naast zijn klinisch werk is hij als coördinator nauw betrokken bij ziekenhuis breed verbeterprojecten, en ook werkzaam als Chef de polikliniek. Hij is benoemd tot plaatsvervangend opleider in 2022.

 

Sluit de enquête