Dhr. Dr. P.Z. Feczko

Orthopedisch Chirurg

Aandachtsgebieden

Arthroscopische chirurgie en prothesiologie van de knie en schouder;  sport-ongevallen; prothese-infecties

Contact

Chantalle Gadet-Schoenmakers
Secretaresse dr. P. Feczko


Over

In 1998 heeft Peter Feczko zijn studie geneeskunde afgerond aan de Semmelweis Universiteit Budapest, in Hongarije. De opleiding tot orthopedisch chirurg volgde hij in Budapest en Sint-Niklaas, België.
Tijdens zijn opleiding was hij nauw betrokken bij het klinisch en wetenschappelijke werk van Professor Laszlo Hangody op het gebied van knie-chirurgie en kraakbeen-herstel.
Na het afronden van zijn opleiding in 2006 kwam hij naar Nederland en werkte als orthopedisch chirurg in de  IJsselmeerziekenhuizen te Lelystad. Sinds juli 2009 is hij werkzaam in het Maastricht UMC+. Zijn specialisaties betreffen met name de arthroscopische chirurgie (kijkoperaties), protheses van de knie en schouder en sport-traumatologie.
Naast zijn klinisch werk is hij als coördinator nauw betrokken bij Lean verbeterproject, en ook werkzaam als Chef de polikliniek. Hij is verantwoordelijk voor het organiseren van de artrose-poli en de Artrose Kliniek Maastricht (AKM).
Zijn wetenschappelijke belangstelling gaat uit naar de knieprothese, schouderprothese, kruisband-chirurgie en knie-artrose.

Sluit de enquête