Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.
pasfoto

Terug

Dr. E.M. Heuts

Chirurg-oncoloog

Aandachtsgebieden

  • Borstkanker

BIG-register

BIG-69053506601

Contact

  • Secretariaat, Sabeth Walpot: T. +31(0)43 387 74 77
  • Polikliniek Oncologiecentrum T. +31(0)43 387 64 00
  • Verpleegafdeling A2: T. +31(0)43 387 42 10 of T. +31(0)387 62 10

Curriculum vitae

Dr. Esther Heuts is sinds 2010 werkzaam bij de afdeling Heelkunde van het Maastricht UMC+. Tijdens haar opleiding tot algemeen chirurg is zij gepromoveerd op onderzoek naar borstkanker. Sindsdien is zij ook werkzaam als staflid met als specialisatie borstkanker.

In haar functie als borstkankerchirurg zet zij zich in voor goede borstkankerzorg. Ze neemt deel aan het multidisciplinaire overleg. Waarin iedere patiënt uitvoerig wordt besproken. Een goede samenwerking tussen chirurgen, plastisch chirurgen en andere betrokken disciplines is hierbij essentieel. Dr. Heuts hecht veel waarde aan de tevredenheid van de patiënt en aan goede communicatie. Samen met de patiënt bekijkt ze de verschillende behandelmogelijkheden om tot de beste keuze te komen. Kwaliteit van leven na borstkanker staat hoog in haar vaandel.

Naast de zorg voor patiënten is zij ook nauw betrokken bij de opleiding Geneeskunde. Zowel als onderwijscoördinator van de vakgroep heelkunde, maar ook als universitair docent en begeleider van de chirurgen in opleiding draagt zij graag bij aan de opleiding van de nieuwe lichting artsen. Daarnaast maakt zij deel uit van SHE (School of Health Professions Education). Voor meer informatie over SHE kunt u op de volgende link klikken: https://she.mumc.maastrichtuniversity.nl/testimonials

Sluit de enquête