Roy Lalisang

Dr. R. Lalisang

Medisch oncoloog

Aandachtsgebieden

Gynaecologische tumoren, Hoofd-hals tumoren, AYA-zorg (jongeren met kanker)

BIG-register

89022352901

Contact

Polikliniek Oncologie: 043-3876400
Email: poli.oncologie@mumc.nl

Over

Ik vind het een uitdaging om voor iedere individuele patiënt de meest optimale zorg te realiseren. Dat houdt in dat de beschikbare behandelmogelijkheden optimaal worden afgestemd op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de patiënt. Dit doe ik in samenwerking met een enthousiast multidisciplinair oncologische team.

Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek houd ik me vooral bezig met deelname aan klinische studies met veelbelovende nieuwe middelen voor gynaecologisch oncologische aandoeningen. Mijn speciale belangstelling gaat hierbij uit naar hormonale behandelingen bij gynaecologische tumoren en naar de begeleiding van jonge patiënten met kanker. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het onderwijs van Geneeskundestudenten.

Naast het dagelijkse werk in het Maastricht UMC+ ben ik lid  van het bestuur van de DGOG (Dutch Gynecologic Oncology Group), bestuur van het Nationaal AYA Platform (Adolescents and Young Adults), van diverse oncologische samenwerkingsverbanden, adviesraden, richtlijn commissies (endometriumcarcinoom, werk en kanker), Onderdeel Commissie van het Oncologiecentrum en projectleider van het MUMC AYA Kennis en Expertise centrum.

Sluit de enquête