Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Terug

Dr. Sandrijne Lambrechts

Gynaecoloog-oncoloog

Aandachtsgebieden

Gynaecologische tumoren.

Contact

Curriculum vitae

Sedert september 2015 werk ik als gynaecoloog-oncoloog in het Maastricht UMC+. In 2005 heb ik mijn studie geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Leuven, België. Vervolgens voltooide ik in 2010 de opleiding tot gynaecoloog in Brussel, Cardiff en Leuven. Tijdens deze opleiding groeide mijn belangstelling voor de gynaecologische oncologie en besloot ik vervolgens verder te specialiseren tijdens een fellowship gynaecologische oncologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven. Dit leidde in 2015 tot de officiële registratie als Gynaecoloog Oncoloog met bekwaming in de medische en chirurgische behandeling van pelviene en borsttumoren. Tijdens deze periode nam ik deel aan verschillende Europese en internationale wetenschappelijke onderzoeksprojecten in kader van mijn promotietraject over de rol van genetische veranderingen in de behandeling van het ovariumcarcinoma. Dit leidde tot de verdediging van mijn proefschrift in november 2015.

Samen met de rest van het team wil ik mij inzetten om kwaliteitsvolle zorg te bieden voor de gynaecologische oncologische patiënt. Hierbij zijn accurate diagnostiek en het bieden van state of the art behandelingsmogelijkheden bijzondere aandachtspunten. Door deel te nemen aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten wil ik in de toekomst deze zorg nog verder verbeteren.

Verder ben ik betrokken bij onderwijs en opleiding van studenten geneeskunde en gynaecologen in opleiding in het Maastricht UMC+. Ik ben lid van diverse landelijke en internationale verenigingen op het gebied van de gynaecologische oncologie.

Sluit de enquête