Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Terug

Mevr. N. Pepels-Aarts

Oncologieverpleegkundige

Aandachtsgebieden

Verpleegkundig aanspreekpunt voor medische oncologie voor alle patiënten van het specialisme; gastro-enterologie; slokdarm, maag-, darm-, lever- of alvleesklierkanker.

Contact

Telefoonnummer Polikliniek Oncologie Centrum: 043-3876400

Email: poli.oncologiecentrum@mumc.nl

Curriculum vitae

Na het afronden van mijn verpleegkundige opleiding in 2006 in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen ben ik in 2007 als oncologieverpleegkundige op verpleegafdeling A5 in het ziekenhuis in Maastricht aangenomen. Tot 2014 heb ik met veel trots, liefde en plezier gewerkt op deze bijzondere afdeling. Ik heb daar zowel de oncologieopleiding mogen volgen als ook de palliatieve opleiding, beide aan de Hoge school Zuyd in Heerlen. In 2014 maakte ik de overstap naar het intern dagcentrum. In het begin van 2017 ben ik een hele nieuwe uitdaging aangegaan als oncologieverpleegkundige in het oncologiecentrum.

Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van zo'n gedreven multidisciplinair team dat samen hard werkt om kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Deze nieuwe baan combineer ik met een aantal uren per week als researchverpleegkundige. Het leveren van hooggekwalificeerde patiëntenzorg en het waarborgen hiervan vind ik heel belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat de patiënten en hun naasten het vertrouwen hebben dat ze gehoord en gezien worden en dat ze met al hun vragen en klachten laagdrempelig bij mij terecht kunnen. Ik hou van duidelijkheid, ik vind het belangrijk dat patiënten en hun naasten weten waar ze aan toe zijn. Het geeft mij veel voldoening als ik veel voor de patiënten kan betekenen. Vooral in zo'n moeilijke periode van hun leven, waarin hoop en vrees zo dicht bij elkaar liggen.

Sluit de enquête