Thiemo

Dr. T.J.A. van Nijnatten

Fellow nucleaire radiologie

Aandachtsgebieden

  • Mammaradiologie
  • Nucleaire Geneeskunde

BIG-register

19919092701

Contact

T: 043 387 69 10, secretariaat radiologie

Over

Thiemo van Nijnatten studeerde geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Nadien was hij werkzaam als promovendus in het MUMC+ op het gebied van beeldvorming bij patiënten met borstkanker. Tijdens zijn promotieonderzoek heeft hij in 2017 een research fellowship op het gebied van mammaradiologie uitgevoerd in het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (New York, USA). In 2017 heeft hij dit proefschrift getiteld ‘The enigma of lymph node staging in breast cancer’ succesvol verdedigd aan de Universiteit Maastricht.

In 2017 is hij gestart met zijn opleiding tot nucleair radioloog, tevens had hij een parttime aanstelling als post-doc onderzoeker. Binnen zijn opleiding had hij specifieke interesse voor mammaradiologie en nucleaire geneeskunde. Tijdens zijn opleiding heeft hij in 2022 een scholarship uitgevoerd op de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde aan de University of Cambridge School of Clinical Medicine (Cambridge, Verenigd Koninkrijk).

Sinds 2023 is hij werkzaam als fellow nucleaire radiologie binnen het MUMC+, met als aandachtsgebieden mammaradiologie en nucleaire geneeskunde. Daarnaast is hij werkzaam als Universitair Docent aan Universiteit Maastricht, via GROW School for Oncology and Reproduction. Bovendien is hij actief binnen de Europese vereniging voor mammaradiologie (EUSOBI), in de rol als vice-chair van de EUSOBI Young Club.

Sluit de enquête