Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Voorleeshulp website

Browsealoud
Alle informatie op onze website kunt u laten voorlezen door het programma BrowseAloud. Nadat u de tekst met uw cursor hebt geselecteerd start het voorlezen. De tekst kan bovendien aan de bovenkant van het scherm worden meegelezen in een vergroot lettertype. Om BrowseAloud te kunnen gebruiken moet u éénmalig het BrowseAloud programma downloaden en installeren.

Voorleeshulp installeren

Om tekst te kunnen laten voorlezen moet u het BrowseAloud programma op uw computer installeren. U kunt dit programma gratis downloaden, klik daarvoor op het browseAloud logo op deze pagina.

Klik op de pagina van BrowseAloud op de downloadknop. Volg daarna de instructie's voor het installeren. Als het BrowseAloud programma geïnstalleerd is, kunt u niet alleen tekst op de azM website laten voorlezen, maar ook die op alle andere site's die met BrowseAloud werken. De BrowseAloud voorleeshulp wordt altijd opgestart als u uw computer aanzet, zodat u tekst kunt laten voorlezen zonder dat u er omkijken naar heeft.

BrowseAloud instellingen

Door op het browseAloud logo in de taakbalk - rechts onder op uw scherm - dubbel te klikken, kunt u de voorleesstem en andere functies van BrowseAloud aanpassen naar uw wensen.

Sluit de enquête