MijnZorg mogelijk niet meer bereikbaar

Vandaag, 22 december 2023, is bekend gemaakt dat de leverancier van MijnZorg failliet is. Dit betekent mogelijk dat u binnenkort uw zorgpad(en) in MijnZorg niet meer kunt bekijken. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Gelukkig verdwijnt de informatie die u in MijnZorg raadpleegde niet. Die kunt u op andere plekken vinden. Voor informatie over uw afspraak verwijzen we u graag naar uw (digitale) afsprakenbrief en MijnMUMC+ (www.mumc.nl/mijnmumc). De informatie over onderzoeken en behandelingen, en de voorbereiding hierop, vindt u op www.mumc.nl

Heeft u hulp nodig bij het vinden van informatie over uw zorgtraject? Dan hebben wij daar natuurlijk alle begrip voor en helpen wij u graag.

Neem contact op met de poli waar u onder behandeling bent of bel of mail naar Patiëntenservice: 043-3874567 of patientenservice@mumc.nl

Met dank voor uw begrip,
Team Digitale zorg

MijnZorg

MijnZorg is een digitale gids voor uw behandeling in het ziekenhuis. MijnZorg geeft u op ieder moment de juiste informatie over uw ziekte en behandeltraject. Zo kunt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op wat u te wachten staat. De applicatie werkt op uw telefoon, tablet en computer. MijnZorg is dus overal beschikbaar: thuis, in het ziekenhuis of onderweg.

Patiënten van de onderstaande zorgpaden kunnen hier momenteel gebruik van maken:
- Diverticulitis en pancreatitis;
- Fecale incontinentie
Hartchirurgie
- Hoofd-halskanker;
- Lage rugpijn;
- Inflammatoire darmziekten;
- Parkinson.

Gebruik maken van MijnZorg

U kunt op twee manieren gebruik maken van MijnZorg:

  • Via de website: mijnzorg.mumc.nl
  • Via de App: MediMapp

De App MediMapp is gratis te downloaden voor iOS en voor Android.

medimapp login

Inloggen

U heeft uw DigiD nodig om in te loggen in MijnZorg.

Uitloggen

In het menu van MijnZorg vindt u de optie om uit te loggen. Daarmee verlaat u de beveiligde omgeving van de MUMC+-website. Zo bent u er zeker van dat onbevoegden niet bij uw gegevens kunnen.

Medimapp handleiding afb 1

Hoe werkt MijnZorg

Startpagina

De eerste keer dat u inlogt bij MijnZorg krijgt u een scherm te zien met de algemene voorwaarden. Deze moet u accepteren om gebruiken te maken van MijnZorg. Vervolgens ziet u de startpagina van MijnZorg.

Medimapp handleiding afb 2

Wanneer u de keren daarna inlogt, komt u direct op de startpagina van uw afsprakenoverzicht.

Medimapp handleiding afb 3
Afsprakenoverzicht

In dit overzicht ziet u uw persoonlijke tijdlijn. Op deze lijn ziet u alle data waarop voor u een contactmoment met het Maastricht UMC+ gepland staat. Dit kunnen alle soorten afspraken zijn; poliklinische afspraken en videoconsulten, dagbehandelingen, opnames, operaties en radiologisch onderzoeken.

Medimapp handleiding afb 4
Uw tijdlijn

Als u een geplande afspraak in uw tijdlijn aanklikt, komt u op een pagina met belangrijke informatie over die afspraak. Hieronder leggen we uit wat de verschillenden onderdelen op de pagina’s betekenen.

Kolom links

In de kolom links vindt u praktische informatie over uw afspraak: tijd, afdeling, locatie en routenummer. Verder ziet u hier meestal de naam en de foto van de arts met wie u de afspraak hebt.

Kolom midden

In de middelste kolom vindt u informatie die speciaal voor dit contactmoment geldt. Bijvoorbeeld een folder over het onderzoek dat u zult ondergaan.

Kolom rechts

In de kolom rechts vindt u allerlei tips hoe u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op dit contactmoment.

Meer informatie

Bij sommige afspraken vindt u extra informatie, bijvoorbeeld hoe een onderzoek gaat plaatsvinden.

Medimapp handleiding afb 5
Voor thuis
Folders

Vanuit de folders wordt u doorgestuurd naar de website van het MUMC+ met alle beschikbare folders.

Menu Instellingen
Mijn gegevens

Onder ‘Mijn gegevens’ ziet u uw persoonsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

Kloppen uw gegevens niet? Meld dit bij uw volgende afspraak in het Maastricht UMC+ of bel ons. We zorgen dan dat deze gegevens aangepast worden.

Medimapp handleiding afb 6
Instellingen

Hier kunt u uw voorkeur voor meldingen aanpassen. Tevens kunt u hier het contrast van MijnZorg en de lettergrootte aanpassen.

Gebruikersvoorwaarden

Hier kunt u de gebruikersvoorwaarden voor MijnZorg en het privacy statement van het MUMC+ vinden.

Hulp nodig?

Probeer eerst contact op te nemen met uw eigen polikliniek. Komt u er samen niet uit, neem dan telefonisch contact op met onze helpdesk: 043-387 1999 of mail naar mijnzorg@mumc.nl.
Uw vraag zal dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Sluit de enquête