Medisch Centrum Annadal

In het Medisch Centrum Annadal is een dependance gevestigd van de polikliniek Dermatologie van het Maastricht UMC+. 
Ook is er een prikdienst waar bovendien lichaamsmateriaal zoals urine en ontlasting afgegeven kan worden.

Naar Medisch Centrum Annadal

Bezoekadres
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht (op de kaart)

Route

Met de auto
Vanaf de A2 vanuit noordelijke richting (Eindhoven) 
Neem voor Maastricht de tweede afslag richting Maastricht en Hasselt. Ga bij de eerste stoplichten in Maastricht rechtsaf. Via de Noorderbrug komt u bij het Koningin Emmaplein. Hier houdt u rechts aan en komt u in de Sint Annalaan. Bij de rotonde gaat u linksaf. U gaat met de bocht mee naar rechts, dit is de Brouwersweg. Na ongeveer 100 meter ziet u het bord 'diabetes zorg Maastricht' en gaat u rechtsaf. Dit is nog steeds de Brouwersweg. Na zo'n 100 meter komt u bij een kleine rotonde. Rechts hiervan is de hoofdingang van het Teikyo-gebouw waar u moet zijn.

Vanaf de A2 vanuit zuidelijke richting (Eijsden)
Ga bij het knooppunt Europaplein richting centrum. Via de John F. Kennedybrug en het Tongerse Plein gaat u rechtdoor en via de Hertogsingel komt u bij het Koningin Emmaplein. Hier rijdt u linksaf de Sint Annalaan in. Bij de rotonde Sint Annadal gaat u linksaf. U gaat met de bocht mee naar rechts, dit is de Brouwersweg. Na ongeveer 100 meter ziet u het bord 'diabetes zorg Maastricht' en gaat u rechtsaf. Dit is nog steeds de Brouwersweg. Na zo'n 100 meter komt u bij een kleine rotonde. Rechts hiervan is de hoofdingang van het Teikyo-gebouw waar u moet zijn.

Met de trein en/of bus
Vanaf het Centraal Station gaat er om de vijf minuten een bus richting Sint Annalaan. U stapt uit bij halte Via Regia/Sint Annadal en loopt via de Brouwersweg naar het Medisch Centrum Annadal.

Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl of www.arriva.nl of plan uw reis met het openbaar vervoer via www.9292OV.nl.

Parkeren

Links bij de hoofdingang van het Medisch Centrum Annadal, bij de kleine rotonde, zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen.

Sluit de enquête