Tijdstip maaltijden
  • rond 08:00 uur: ontbijt
  • rond 12:00 uur: broodmaaltijd
  • rond 17:00 uur: warme maaltijd.

Als uw bezoek maaltijden meebrengt, kunt u die gebruiken. Daar zijn wel specifieke regels aan verbonden. Ook adviseren we u het dieetadvies van uw artsen te volgen.

Goede voeding kan bijdragen aan een snellere genezing. De medewerkers van de voedingsdienst besteden daarom veel zorg aan de maaltijden. Elke dag kunt u kiezen uit een menu. Gedurende de dag biedt de voedingsassistent u op vaste tijden koffie, thee of andere dranken aan.

Maaltijdservice voor gasten

Gasten van patiënten die zijn opgenomen voor behandeling op een verpleegafdeling kunnen ook een maaltijd bestellen bij de voedingsassistenten. Betaling van die maaltijd kan op twee manieren: met een pinpas of met een voucher die u van de verpleging heeft gekregen.

Mantelzorg kortingspas voor bezoekersrestaurant

Mantelzorgers zijn een belangrijke steun voor een patiënt. Vaak zijn ze meer dagen en langere tijd per dag aanwezig om hem of haar bij te staan.

Daarom is een afspraak gemaakt met het bezoekersrestaurant Ad Mosam.
Patiënten die minimaal twee weken in het ziekenhuis verblijven, kunnen via de verpleegafdeling een mantelzorg kortingspas voor bezoekersrestaurant Ad Mosam aanvragen.
Deze kortingspas voor het restaurant is geldig voor twee personen. U krijgt met deze pas 20 procent korting op het hele assortiment.

bezoekersrestaurant mumc
Sluit de enquête