Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Mijn opname

Overnachtingsmogelijkheden voor familieleden van patiënten

Bent u een familielid of begeleider van een patiënt die is opgenomen in het ziekenhuis? En wilt u in de nabijheid overnachten? Dan kunt u momenteel geen gebruik maken van de familie accommodaties van het Maastricht UMC+

De familie accommodaties

In verband met de Covid-pandemie is er tijdelijk geen overnachtingsmogelijkheid in het Aubeldomein.

We hebben prijsafspraken gemaakt met het NH hotel (043-3838280) en Maastricht Reservations (06-22233167), maar u bent vrij om iedere andere overnachtigingsmogelijkheid te kiezen. Om korting te ontvangen graag bij reservering van het NH hotel vermelden dat de informatie is verkregen via het Servicebureau MUMC+.

Achteraf kunt u de factuur mailen naar: servicebureau@mumc.nl; de medewerkers van het Servicebureau zullen een brief voor u opstellen die u mee kunt sturen met de factuur naar uw ziektekostenverzekering. Let op: het is afhankelijk per ziektekostenverzekering en hoe u verzekerd bent of uw een vergoeding voor de gemaakte kosten krijgt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Servicebureau (043-3875252).

 

Familie accommodatie Aubeldomein

Overnachten op de Kinderintensive care (PICU)

Op de Kinderintensive care PICU kunt u ook 's nachts bij uw kind blijven. Helaas is het niet mogelijk hier een bed te plaatsen, u slaapt dan in een tuinstoel. Wilt u op de Kinderintensive care ’s nachts bij uw kind blijven, geeft dit dan aan bij het opnamegesprek.

Eten in het bezoekersrestaurant

Als gebruiker van een familie accommodatie van het Maastricht UMC+ kunt u tegen betaling eten in het bezoekersrestaurant Ad Mosam.
U kunt daarvoor een kortingskaart vragen bij het Servicebureau. Met die kortingskaart krijgt u 10 procent korting.

Openingstijden bezoekersrestaurant Ad Mosam

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag / zon- en feestdagen: 12.00 – 19.30 uur.

Keuken Wachtaccommodatie Aubeldomein

Ronald McDonald Huis Maastricht

In Ronald McDonald Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Maastricht UMC+. Het Huis ligt op een loopafstand van drie minuten van het Maastricht UMC+ en biedt u 'een tijdelijk thuis' dichtbij het ziekenhuis. Naast rust en geborgenheid vindt u er steun bij andere ouders, vrijwilligers en het managementteam.

Het Huis heeft een gezellige gemeenschappelijke woonkamer, een keuken met verschillende kookunits (waar u zelf kunt koken), een tuin en een dakterras. Daarnaast zijn er zeventien comfortabele gastenkamers waar ook uw eventuele andere kinderen kunnen verblijven. Zo blijft uw gezinssituatie enigszins intact en dit direct in de buurt van uw zieke kind.
Bekijk de virtuele tour van het Ronald McDonald Huis Maastricht.

Voor meer informatie over het Ronald McDonald Huis kunt u kijken op de website.

Entree Ronald McDonald Huis Maastricht
Living Ronald McDonald House Maastricht
Sluit de enquête